Jump to content


Photo

SBRE Error (The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: SBRE)


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 phinix

phinix

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 26 February 2010 - 07:16 PM

I purchased a box version of Ad-Aware Plus Internet Security and have been VERY happy with it.
The version is currently 8.2

I'm having one problem; a recurring error in my Event Viewer:

The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:
SBRE

- System
- Provider
[ Name] Service Control Manager
[ Guid] {555908d1-a6d7-4695-8e1e-26931d2012f4}
[ EventSourceName] Service Control Manager
- EventID 7026
[ Qualifiers] 49152
Version 0
Level 2
Task 0
Opcode 0
Keywords 0x8080000000000000
- TimeCreated
[ SystemTime] 2010-02-26T18:04:28.621439400Z
EventRecordID 8203
Correlation
- Execution
[ ProcessID] 636
[ ThreadID] 640
Channel System
Computer Beastie
Security
- EventData
param1 SBRE


This is a brand new beast of a computer with Windows 7; and recently I've been experiencing slight lag here and there.
In case Ad-Aware's driver (SBRE) not loading properly is causing some of this, or in case my protection is not optimal; I'd really like to resolve it.

Has this issue been seen before?
What can I do?

Thanks!

#2 casey_boy

casey_boy

    Volunteer Helper/Moderator

  • Volunteer Security Advisor
  • PipPipPip
  • 3565 posts

Posted 26 February 2010 - 08:22 PM

Hi,

As a paid customer, you should contact the support staff at Lavasoft. They should be able to help you out.

To register your store copy of Ad-Aware, fill in this online form: http://lavasoft.com/...egistration.php and then log into the support center and click contact support.

Casey

If I have been helping you and I do not reply within 48hours, feel free to send me a PM.


* My Website * Malware Removal Help * If you'd like to say thanks *Lavasoft Customer Support





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users