Jump to content


Photo

"Unable to load Resource Manager"


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 pscope

pscope

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 31 May 2009 - 12:39 PM

Anniversary Edition has been running fine for 2-3 months. Tonight the above notice occurred, when Ad-Aware was run, and no further installation. Uninstalled installation. Re-installed installation and the same notice was observed.
Whats happening???
:)
pscope

#2 casey_boy

casey_boy

    Volunteer Helper/Moderator

  • Volunteer Security Advisor
  • PipPipPip
  • 3565 posts

Posted 31 May 2009 - 03:56 PM

Hi,

When you say it occured, do you know what prompted it?

Did you just start the computer, run a scan, try to open something in Ad-Aware etc?

Casey

If I have been helping you and I do not reply within 48hours, feel free to send me a PM.


* My Website * Malware Removal Help * If you'd like to say thanks *Lavasoft Customer Support


#3 visitor

visitor

    Advanced Member

  • Valued Member
  • PipPipPip
  • 2855 posts

Posted 01 June 2009 - 07:49 AM

Here are 2 similar posts:

error: couldn't load the resource manager

Couldn't Load Resource Manager
Before posting, please read the pinned topics atop the forums or check the Lavasoft searchable FAQs.

Lavasoft Support for Plus/Pro paid licenses.

Help fight malware! Upload Suspicious Files to Lavasoft.

Malware removal assistance? Please read this first.
After following the instructions, open a new thread in the HijackThis Forum where you can copy/paste your HJT log.
Note: do not bump HJT threads by replying - volunteer security advisors help the 0 reply threads on a first-come, first-served basis.

#4 pscope

pscope

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 June 2009 - 10:55 AM

Hi,

When you say it occured, do you know what prompted it?

Did you just start the computer, run a scan, try to open something in Ad-Aware etc?

Casey


The computer was operating and I had an idea to do an Ad-Aware scan. I clicked on the icon and the notice came on.

I have noticed Dio and awlmvne have had similar problems with BitDefender. I also have BitDefender. Both have been running together for more than 6 months. This problem only occurred last weekend, 30th June 2009.

I have White listed "aawwsc.exe" in Bitdefender. Not able to access Advanced View> Antivirus> Scanner settings> Behavioural Scanner exclude> aawwse.exe as about a month ago scanner settings (in BitDefender) rolled up and there is no access to scanner settings>

I have since done several uninstalls and re-installs of Ad-Aware but the notice still comes up and stops further operation of Ad-Aware.
Peter

Edited by pscope, 01 June 2009 - 10:57 AM.


#5 GoddersUK

GoddersUK

    Valued Member/ Ad-Aware Beta Tester

  • Valued Member
  • PipPipPip
  • 688 posts

Posted 02 June 2009 - 01:44 AM

Hi, can you try temporarily disabling bit defender to see if the problem persists when disabled. Thanks.
If you are a paying user (Plus/Pro License) you should visit the Lavasoft Support Centre.

If you need help to remove an infection:

Read this first. Follow ALL the steps in it. If you do not then you will just be asked to go away and do so.
Then post your HJT log (copy and paste, don't attach) into a NEW topic in the HJT Log Forum
Await advice from either a Volunteer Security Advisor or a member of Lavasoft staff.


If you see anyone other than a VSA or Lavasoft staff member giving advice in the HijackThis forum please PM a mod.


DO NOT POST HJT LOGS IN ANY FORUM OTHER THAN THE OFFICIAL HJT LOG FORUM. We will be unable to deal with them there and will just tell you to go to the right place.


Please do NOT bump HijackThis log posts, it won't help you receive help any faster - the VSAs look for posts with zero replies. If after one week you have not received a response please repost your log file in a NEW thread.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users